Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dimarts, 11 de gener del 2011

CAMIONAT D'ESPANYA CICLOCROSS

El passat 2 de Gener,es va celebrar la primera cursa de l'any,copa catalana de marató de ciclocross ,el corredor Gerard Alvarez

de l'equip Tomàs Bellès-Cannondale va guanyar amb la categoria juvenil.Gerard ha sigut seleccionat per la selecció Catalana.

El corredor junior de l'equip Tomàs Bellès-Cannondale, Gerard Álvarez, el dia 8 i 9 de Gener ha anat amb la selecció catalana de ciclo cross a disputar el campionat d’Espanya a Zamora.

Divendres va corra el team relay amb la selecció catalana, però sense gaire sort ja que en el primer relleu el sub-23 va punxa la roda del davant i va perdre un temps irrecuperable.

El diumenge era la prova individual i el Gerard el no tenir ranking va surti molt enrederit, exactament el 40 i va anar remuntant fins arriba al 12.

Aquest any Tomàs Bellès ha apustat molt fort p'els corredors joves.