Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dimecres, 4 de maig del 2011

Xavier Torrades campio de Catalunya de triatló distància B

Aquest diumenge 01/05/2011 és va disputar la VIII edició del Triatló Internacional B de Banyoles, que constava de 2200m de natació, 80km de ciclisme i 20km de cursa a peu. La prova era el Campionat Nacional de Catalunya de distància B i puntuable pel Circuit Català i la Lliga de Clubs 2011. Va comptar amb la participació de més de 500 triatletes.

El triatleta manresà del Reus Ploms Xavier Torrades va aconseguir el títol amb un temps de 3 hores 34 minuts i 32 segons en una prova molt disputada on la primera posició va anar variant en els segments de natació i ciclisme. No va ser fins al darrer segment de carrera a peu on Torrades es va posar al capdavant aconseguint arribar primer a meta amb un avantatge de 2’32” sobre el segon classificat que va ser Joan Montguillot del C.E.Picornell. El tercer lloc del podi el va completar Xavier Boneta del Cidade de Lugo Fluvial. Cal destacar el bon inici de temporada de Torrades en llarga distància ja que fa dues setmanes ja va guanyar el triatló Doble Olimpic de Terres de l’Ebre.