Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dilluns, 2 d’abril del 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ

El passat diumenge 26 de Febrer, es va celebrar a Igualada el Campionat de Catalunya Absolut de Duatló 2012. Iñaki Baldellou, 2º Clasificat absolut de Catalunya, darrere del jove duatleta Albert Moreno y per davant del vigent campió del món de duatló, el gran Roger Roca; en una prova amb més de 450 participants.

En l’autonòmic amb més nivell dels últims anys, Moreno va firmar un temps de 59 minuts 59 segons, desprès d’agafar un avantatge de 40 segons en el sector ciclista; El moianès Iñaki Baldellou, del CD Fasttriatlon, el va acompanyar en la segona plaça del podi(1h00’07”) marcant el millor parcial en l’últim segment i deixant l’actual campió del món de duatló, Roger Roca, en el tercer calaix del podi (1h00’17”).

El manresà Xavier Torrades va ser cinquè amb un temps de 1h00’29”.