Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

Triatló de Lloret

6ª prova del Circuit Catala i Lliga de Clubs

Lloret de Mar, 13.05.2012

Iñaki Baldellou vencedor absolut i Roger Serrano 2n classificat

Diumenge es va disputar el III Triatló de Lloret de Mar-Costa Brava, 6ª prova puntuable del Circuit Català de Triatló i Lliga Catalana de clubs, amb més de 500 participants.

El Moianés Iñaki Baldellou (C.D.Fasttriatlon) va ser el vencedor absolut de la cursa imposant-se en l'últim sector, 5km de cursa a peu.

La prova constava d'un primer segment de 750 metres de natació; on el nedador G.Rojas agafaba un petit avantatge de 20segons que li permetien afrontar els 20km de ciclisme, en un circuit exigent de 4 voltes, en primera posició, davant de un grup de quatre triatletes amb Iñaki Baldellou, i Roger Serrano (CERR).

En la segona volta de ciclisme, Serrano va marxar en solitari atrapant a Rojas, i arribant a la segona transició amb 1 min. sobre Baldellou.

Iñaki Baldellou, marcant el millor parcial en el últim sector, 5km de carrera a peu, va guanyar la prova amb un temps de (1h01'08"); Roger Serrano arriba segon i guanyador en categoria Sub-23 (1h01'40")