Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dimecres, 13 de juny del 2012

Non Stop dels Tracks del diable.

Josep Chavarria corredor de l'Equip Tomàs Bellès - Cannondale, guanya la Non Stop dels Tracks del diable, consisteix amb la ruta que us explicaré a continuació però Non - Stop, sense parar.

Tracks del diable és un recorregut-aventura en bicicleta de muntanya per la comarca d'Osona, recorrent les sub-comarques del Cabrerès, Vall del Ges, el Bisaura i Lluçanès.

Passant per terra de bandolers i aprofitant els senders i corriols que feien servir Joan de Serrallonga i Perot Rocaguinarda, podreu gaudir d'uns meravellosos paratges amb unes vistes precioses i estratègiques per els bandolers, també podreu veure les típiques masies per les quals van lluitar els bandolers i observar les coves i balmes on s'amagaven.

El Punt de sortida i arribada és a Torelló, fent un recorregut de 217 km, la major part d'ells per senders i corriols, el desnivell positiu acumulat és de 6.790 m.