Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dimecres, 30 de maig del 2012

dimecres, 16 de maig del 2012

Triatló de Lloret

6ª prova del Circuit Catala i Lliga de Clubs

Lloret de Mar, 13.05.2012

Iñaki Baldellou vencedor absolut i Roger Serrano 2n classificat


Diumenge es va disputar el III Triatló de Lloret de Mar-Costa Brava, 6ª prova puntuable del Circuit Català de Triatló i Lliga Catalana de clubs, amb més de 500 participants.

El Moianés Iñaki Baldellou (C.D.Fasttriatlon) va ser el vencedor absolut de la cursa imposant-se en l'últim sector, 5km de cursa a peu.

La prova constava d'un primer segment de 750 metres de natació; on el nedador G.Rojas agafaba un petit avantatge de 20segons que li permetien afrontar els 20km de ciclisme, en un circuit exigent de 4 voltes, en primera posició, davant de un grup de quatre triatletes amb Iñaki Baldellou, i Roger Serrano (CERR).

En la segona volta de ciclisme, Serrano va marxar en solitari atrapant a Rojas, i arribant a la segona transició amb 1 min. sobre Baldellou.

Iñaki Baldellou, marcant el millor parcial en el últim sector, 5km de carrera a peu, va guanyar la prova amb un temps de (1h01'08"); Roger Serrano arriba segon i guanyador en categoria Sub-23 (1h01'40")

http://www.triatlo.org/resultatstot.aspx?&id=1235&temp=

dilluns, 7 de maig del 2012

Copa Catala Internacional-Ocisport - Vall de Lord

Aquest dissabte l'equip es desplaçava a la Vall de Lord per Celebrar la tercera prova puntuable de la Copa Catala Internacional-Ocisport.

El diumenge era el dia de la prova reina amb el XCO. Aquí el circuit era més llarg que el de crono però igual de divertit, sempre amb molt sender, trialera i zones noves aconseguint que el circuit sigui més BTTero. La primera volta era un Star Loop (bucle) perquè s'estiri la El diumenge era el dia de la prova reina amb el XCO. Aquí el circuit era més llarg que el de crono però igual de divertit, sempre amb molt sender, trialera i zones noves aconseguint que el  ircuit sigui més BTTero. La primera volta era un Star Loop (bucle) perquè  'estiri la carrera i després fèiem la volta completa.

L'equip sortia molt motivat i amb ganes de repetir els èxits assolits en la jornada anterior. La primera cursa a 9.30, era el torn dels cadets i veterans. Aquí el nostre cadet Josep Duran es va imposar i va aconseguir la primera posició. A les 10.45 era el torn dels júniors, màster-30 i fèmines. Els que
havíem de fer 1 star loop i 3 voltes al circuit. En la categoria màster-30 es va concentrar la màxima emoció doncs va ser una carrera on no hi havia un clar favorit, amb el pas de les voltes Pau Egeda comanda la carrera però sempre molt seguit de Félix Martínez, Cristian Collados i Enric Forn. Al final Pau va saber mantenir la distància i va aconseguir alçar-se amb la victoria.En la
categoria femenina Anna Villar. Va ser escortada po Miranda Agustí (Fem sub-23) en la meitat de la carrera.

Felicitar Miranda que fa una adaptació extraordinària a la categoria (perquè l'any passat era júnior) i aquest diumenge ha finalitzat 2 ª de la general femenina i 1 ª en FSUB-23; també felicitar Judit Sánchez per ser la 2 ª FSUB-23.

Els encarregats de tancar aquesta jornada eren els Elits, Sub-23 i Sub-21, que prenien la sortida a les 12.30. En aquesta sortida es va imposar amb autoritat el corredor Iñaky Lejarreta, que demostra estar en un gran punt de forma. Entre els nostres nois destacar que Cristofer Bosc va fer 6 º de la general i 1 º Sub-23.

En la categoria sub-21 va guanyar Adrià Noguera i segon va ser Gerard Alvarez. Està clar que ha estat un gran cap de setmana per a l'equip Tomàs
Bellès-Cannondale on l'equip a fet un doblet, ja que el diumenge vam tornar ha guanyar per equips i on molts de nosaltres vam tornar a estar un dia més al capdamunt del pòdium.

RESULTATS :

Categ.Fémina Elit: 1 º Anna Villar.
Categ. FéminaSub-23: 1 Miranda Agustí. 2 º Judith Sanchez
Categ. Cadet: 1 º - Josep Durant i 14 º - Pau Colell
Categ. Junior: 6 º. Pol Rivas, 9 º-Xavi Bonells i 10 º-Miquel Gimenez
Categ. Sub -21: 1 º-Adrià Noguera i 2 º - Gerard Alvarez
Categ. Sub -23: 1 º Cristofer Bosque
Categ. Màster 30: 1 º Pau Egeda i 9 º David Puig
Categ. Elit: 7 º Guillem Muñoz

1 º classificat en la carrera d'equips i en la General del Campionat.

 El dissabte es feia una contrerellotge i Diumenge la cursa amb diverses voltes al circuit depenent de Les Categories.
18 pòdiums per a l'Equip Tomàs Bellès-Cannondale: 13 victòries + 5 segones posicions. Resultats del Dissabte a la contrarellotge:
1 º Fémina Élit ------------------ Anna Villar
1 º Fémina Sub-23 i 2 º Sctach - Miranda Agustí
2 º Fémina Sub-23 i 5 º Scratch-Judith Sanchez
1 º Sub-21 i 2 º Sctarch -------- Adrià Noguera
2 º Sub-21 i 10 º Sctatch ------- Gerard Alvarez
1 º Màster 30 i 3 º Scratch ----- Pau Egeda-(Empatat amb Guillem)
14 º Màster 30 i 42 º Scratch --- David Puig
2 º Elit i 3 º Scratch ----------- Guillem Muñoz
1 º Sub-23 i 5 º Scratch -------- Cristofer Bosque
5 º Junior ----- Pol Rivas
10 º Junior --- Xavi Bonells
11 º Junior --- Miguel Gimenez

Victòria per equips del Tomàs Bellès - Cannondale

TRIATLO - BANYOLES

JOAN CAPDEVILA - 2º LLOC A BANYOLES AMB EL MILLOR TEMPS CORRENT.