Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dimecres, 11 de maig del 2011

Victòria per Xavier Torrades, la tercera consecutiva aquesta temporada I Roger Serrano 2n en categoria sub23

Triatló de Sitges
2a prova del circuit català individual i lliga de clubs
Sitges 08.05.11

Diumenge es va disputars va disputar el triatló de Sitges, 2a prova puntuable pel circuit català de triatló i lliga catatalana de clubs
El manresà XAvier Torrades es va imposar en la prova, i ja en porta tres consecutives aquesta temporada

La prova de distància sprint (750m de natació + 20 kms de ciclisme +5 kms de cursa a peu) va tenir un total de 500 participants.
Es van fer dues sortides de 250 participants separades 1h30', amb tots els favorits en la primera sortida.
Torrades va ser 2n en la prova de natació i en bici va agafar el cap de cursa. Es va formar un grup capdavanter amb 4 unitats que van arribar junts a disputar la fase final d'atletisme. Torrades va ser el millor en el darrer segment i es va imposar en la prova de forma clara sobre Richard Calle del CN Prat que va ser segon. Tercer va ser el banyolí del RRR Igualada Pau Castellvell. Hi va haver una important representació de la setena regió amb Roger Serrano 6è i 2n sub23, Iñaki Baldellou 8è i 3r sub23, Jordi Vidal 14è, Joan Molist 15è, Albert SAla 16è i Amand Redondo 20è i 2n veterà. Pitu Martin del Nat's va ser 26è i va va ser 3r veterà.