Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dissabte, 11 de setembre del 2010

ALEIX DIAZ 3º CLASSIFICAT del Campionat de Catalunya de Supercross a la categoria de SX1.

El dissabte 4 de setembre a Martorelles es va disputar la 3ª i última prova del Campionat de Supercross de Catalunya.

A la categoria de SX1 les tres primeres places van ser 1er Xavier Colomer-Dorsal 10, 2on Jose Miralles-Dorsal 11. 3er Aleix Diaz-Dorsal 27.En totes dues mànigues en Xavier Colomer va guanyar destacadament amb més de 15 segons per màniga de diferencia amb els perseguidors, mentrestant per darrera Jose Miralles ens va donar un recital de tots els truc imaginables en cada salt.

A la Superfinal, que inclou les categories de SX1-SX2-SX3 el podi va ser el mateix que al SX1, clarament vencedor en Xavier Colomer per davant den Jose Miralles i de l´Aleix Diaz.En aquesta màniga que no era puntuable pel Campionat Català de Supercross els pilots ens van mostrar la tècnica que tenen amb uns salts perfectes i unes derrapades espectaculars.