Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dilluns, 27 de setembre de 2010

CAP DE SETMANA IMPRESIONANT PER L'EQUIP YAMAHA-TOMÀS BELLÈS A LES 24 HORES DE MOIÀ.

EL PASSAT 25-26 DE SETEMBRE ES VA DISPUTAR AL CIRCUIT VERD LA 34 EDICIÓ DE LES 24HORES DE RESISTENCIA DE TERRA DE MOIÀ. EL TEMPS ACOMPANYAVA, PLUGES ELS DIES ANTERIORS, SOL AL MATÍ DE DISSABTE, AIXÓ VA FER QUE EL CIRCUIT ESTIGUÉS EN BONES CONDICIONS PER AFRONTAR LES 24HORES.
L'EQUIP TOMÀS BELLÈS-YAMAHA I PARTICIPAVA AMB DUES MOTOS:
YAMAHA YZ450F DORSAL 2 CATEGORIA RS1 PILOTS:
RAMON BRUCART
LUCAS PUERTA
JOSEP Mª COSTA
ALEIX DIAZ

YAMAHA YZ250F DORSAL 3 CATEGORIA RS2 PILOTS:
ALBERT BELLÈS
TONI GARCIA
JOAN CARLES CRESPO
DANI MORALES

ALS ENTRENAMENTS VAN SER UN PRESSAGI DEL QUÉ PASSARIA AL FINAL DE LA CURSA, LA YAMAHA YZ450F S'ENDUIA LA "POLE" Y LA YZ250F ES COLOCAVA EN TERCERA POSICIÓ. TRANSCURREGUDA LA PRIMERA HORA DE CURSA LA MOTO 2 JA ES COLOCAVA EN PRIMERA POSICIÓ I A LA MATEIXA VOLTA LA SEGUIEN LA NUM. 1(SUZUKI CATALÀ) I LA NUM. 3 (YAMAHA-TOMÀS BELLÈS). A PARTIR DE LA SEGONA HORA LES POSICIONS CAPDEVANTERES JA LES OCUPAVEN DEL DUES YAMAHA DE TOMÀS BELLÈS. DURANT LA NIT VA SER ON ES VA DECIDIR LA CURSA JA QUE LA FIABILITAT DE LES YAMAHA NO VAN FER ATURAR-LES A BOX NOMÉS PER REPOSTAR I FER EL CANVI DE PILOTS. UNA ESTRATEGIA SELECCIONADA PER L'EQUIP DURANT LA NIT VA FER QUE DE BON MATÍ LA YZ450F NUM 2 LI PORTÉS UNA VENTATGE DE 10 VOLTES A LA YZ250F NUM. 3, I AQUEST MÉS DE 6 VOLTES AL TERCER CLASSIFICAT. O SIGUI QUE DURANT EL DIUMENGE ES VA ANAR MANTENINT LA DIFERÉNCIA AMB LA RESTA D'EQUIPS. CAP AL MIGDIA LA DURESA DEL CIRCUIT VA EXIGIR BASTANT A LA MECÀNICA, PERÓ ELS NOUS MODELS DE YAMAHA NO VÀREM DONAR NI UN PROBLEMA I ELS MOTORS LUBRICATS PER YAMALUBE VAN ACABAR TAL I COM VAN COMENÇAR.
DONCS A LES 5 DE LA TARDA DE DIUMENGE S'ALÇAVA LA BANDERA DE CUADRES PASSANT PER ELLA EN PRIMERA POSICIÓ LA YAMAHA 2 DE TOMÀS BELLÈS I EN SEGONA LA NUM. 3.

EL RESULTAT FINAL DE L'EQUIP YAMAHA-TOMÀS BELLÈS 1ER I 2N SCRATX I PRIMERS DE LES RESPECTIVES CATEGORIES, MILLOR IMPOSSIBLE!!!
GRÀCIES A TOT L'EQUIP 8 MÉS DE 40 PERSONES) ALS SPONSORS I A TOTHOM QUE HA AJUDAT PER FER POSSIBLE AQUESTA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA DURA CURSA.