Posada en marxa club TOMÀS BELLÈS

Així doncs, s'enceta una nova etapa per potenciar, ajudar, facilitar i fer més agradable si és possible, la pràctica d'aquest esport. Nosaltres us ajudarem encantats.

dilluns, 13 de setembre del 2010

Anbaso Sant Vicenç de Castellet.


El martorellenc Israel Núñez (Ambisist) va proclamar-se ahir vencedor del circuit Anbaso, ja que va ser el més ràpid a la penúltim prova, a Sant Vicenç de Castellet. El martorellenc va marcar el ritme a un minut del santfruitosenc Guillem Muñoz (Pocara Joiers) i a dos del berguedà Fèlix Martínez de Oraa (Fa Sol), que van completar el podi de la general santvicentina. Amb aquest triomf Núñez trenca la ratxa de Muñoz, que havia guanyat l'Anbaso els dos darrers anys.

La prova, que tenia un recorregut de 36 quilòmetres per la localitat bagenca i uns 1.100 metres de desnivell, va aplegar uns 130 ciclistes, una xifra lleugerament inferior a la d'edicions anteriors.

En fèmines la primera classificada va ser Núria Espinosa (Bike Garraf), que va ser quatre minuts més ràpida que la segona, Maria Elena Vila, amb la qual es disputaran el títol a l'última cursa, i va aconseguir força avantatge respecte de Meritxell Obradors (Difoprint), tercera.

En júnior cadet va imposar-se Adrià Noguera, i en sub-21-23, la victòria de Noel Trillo no va impedir a Albert Juvert, segon ahir, agafar més avantatge a la general.

En veterans 40 José Priego va ser el més ràpid, i en 50-60 continua el frec a frec entre Jose Palomino i Jacint Franch.


Pel que fa al nostre Equip TOMAS BELLES POLYKLYN, el resultat va ser una 4ª posició de Xavier Bosch, 23e Carles Valls, 30e David Lozano, 51e Ramon Cano, 64e Toni Manzaneque, 72e Jordi Masachs,en el lloc 101 Pau Colell, en el 106 Oscar Checa, 118e David Cunyat, 120e per Xavier Bonells i 125 per Alfonso Zafra.